(0118) 581 494

Actueel

10 juni:

Zo het er nu naar uit ziet zal per 15 juni het gehele sanitairgebouw weer geopend kunnen worden.

 

16 mei:

Helaas is het tot 1 juli niet mogelijk gebruik te maken van de wasmachine, droger, koelkast en vriezer die in het sanitairgebouw staan. Dit in verband met de gestelde coronamaatregelen. Houd u hier rekening mee wanneer u op de camping verblijft.

9 mei:

De maatregelen worden verder versoepeld. Per 15 mei is het volgende van toepassing:
Alle typen accommodaties mogen vanaf 15 mei verhuurd worden. Voorwaarde is wel dat de huurders van de accommodatie geen gebruik hoeven te maken van gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen.

 

In mei worden altijd de meeste facturen voor het hoogseizoen verstuurd. Gezien de huidige situatie wachten we nog even met het versturen van de facturen voor een kampeerplaats. Hopelijk kunnen medio mei de genomen maatregelen versoepeld worden en kunnen wij ook onze kampeerders welkom heten. Dan zult u ook de factuur ontvangen. De huurders van een chalet kunnen binnenkort de factuur verwachten.

 

1 mei:

Wij zijn blij jullie te kunnen meedelen dat we per vandaag, 1 mei, onze chalets weer mogen gaan verhuren!
 
Het kamperen gaat nog niet. Toch heel veel zin om nu tot rust te komen op Duinzicht? Kijk snel op www.minicampingduinzicht.nl/chalets voor beschikbaarheid.
 
Meer info over de noodverordening en maatregelen die worden genomen in Zeeland kunt u vinden op https://www.zeelandveilig.nl/coronavirus
 
Blijf gezond en hopelijk tot snel!

24 april:

Het is zoals premier Rutte vanmiddag zei op zijn wekelijkse persconferentie: “We zijn er echt nog niet”

Er gaan maatregelen versoepeld worden. Dit zal de komende dagen verder uitgewerkt worden en woensdag openbaar worden gemaakt. Het is dus nog steeds afwachten.

Wat zouden we jullie graag allemaal verwelkomen maar gezondheid staat op nummer 1!

 

23 april:

Vandaag en morgen vindt er overleg plaats binnen de Veiligheidsregio Zeeland over verlenging of aanpassing van de gestelde maatregelen. We hopen dus morgen meer duidelijkheid te krijgen over de komende periode.

18 april

Voor (eventuele) opening wachten we 21 april af; de datum waarin het kabinet komt met een verlenging of aanpassing van de nu gestelde maatregelen.

 

21 maart

Beste Gasten,

Wij willen u op de hoogte stellen van het volgende.

Het Coronavirus grijpt wereldwijd overal om zich heen, zo ook in Nederland. Dit heeft ons doen besluiten om de camping niet te openen op 10 april.

Wij hopen eind april de camping te kunnen openen, mits de omstandigheden en de overheid dit toelaten. Wij houden u hier op de hoogte. Wij hopen op uw begrip en hopen u later in het seizoen te ontmoeten.