0118 - 581494 | 06 571 490 54

Boerderij

DE BOERDERIJ

Welkom op onze boerderij! Onze minicamping is een geweldige uitvalsbasis om het boerenleven te ervaren. Kom kijken bij de stieren of bij de oogst!

Op de boerderij wordt inmiddels door het vijfde geslacht geboerd. De boerderij ligt midden in het platteland van Walcheren en is omringd door landerijen, akkerbouwbedrijven, veeteeltbedrijven en andere gecombineerde bedrijven met de toeristische sector.

Er worden Rosékalveren gehouden.

De boerderij is volop in beweging. In 1996 is ons eerste veld aangelegd, waarna in 2012 ons tweede veld volgde.

In de winter 2016/2017 hebben 3 stacaravans plaats gemaakt voor 3 nieuwe luxe chalets!

 Ontdek Zeeland!

Zeeland, iedereen denkt dan natuurlijk aan vakantie, zee en strand.
Maar Zeeland heeft veel meer te bieden, zoals rustieke dorpen en monumentale steden. Ook kunt u er genieten van eenuitgebreid netwerk aan wandel- en fietsroutes.

Minicamping Duinzicht ligt ongeveer 1500 meter lopen van het strand, zodat u optimaal kunt genieten van de Zeeuwse zonuren. Ook het gezellige dorpje Domburg ligt op 1000 meter afstand. Hier kunt u uw (dagelijkse) inkopen doen in de plaatselijke supermarkt en de souvenirs voor thuis meenemen.

Heeft u Zeeland wel eens van bovenaf bekeken? Beklim de vuurtoren in Westkapelle, of zoek het hogerop op de Lange Jan in Middelburg.

Voor wie van cultuur en natuur houdt, zijn Kasteel Westhove en Terra Maris de ideale gelegenheden om uw hart op te halen. Ook de wereld van zijde, World of Silk in Meliskerke, is het bezoeken waard. Door het Lange-laarzen-pad te lopen bekijkt u Walcheren een keer van de andere kant. Vanuit de rand van de watergangen ziet u het Zeeuwse landschap vanaf onder. De route wordt onderbroken door verschillende oversteken.

Welkom in Zeeland!

Bezienswaardighedenduinzicht_omgeving